Capelle aan den IJssel

Werkzaamheden Aïda

Wij investeren in uw wijk

De riolering in de omgeving van Aïda is aan vervanging toe. De werkzaamheden die wij moeten doen geven helaas overlast in de omgeving. Om de overlast te beperken, voeren we een aantal werkzaamheden tegelijkertijd uit. De openbare verlichting wordt nl. ook meegenomen in het project. Hiervoor wordt een nieuw verlichtingsplan gemaakt. Indien noodzakelijk, worden lichtmasten vervangen. Ook zal er nieuwe beplanting komen. Tot slot wordt de speeltuin vervangen en worden de parkeervakken breder gemaakt.
Voordat de uitvoering in opdracht van de gemeente start, krijgen nutsbedrijven de mogelijkheid hun kabels en leidingen te vervangen of onderhoud aan hun kabels en leidingen te plegen.

Voortgang

De aanbesteding wordt na de zomervakantie opgestart. Als de aanbesteding is afgerond start de gemeente met de voorbereidingswerkzaamheden. De verwachting is dat in het 1e kwartaal 2023 wordt gestart met de uitvoering. Het project is geheel afhankelijk van de voortgang van het project Zaanse Schans/Operalaan.

Meer informatie project Zaanse Schans:https://wijwillendit.nl/capelle-aan-den-ijssel/project/herinrichting-zaanse-schans

Planning

Voorbereiding Uitvoering Aanbesteding

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten