Capelle aan den IJssel

Digitale enquête bereikbaarheid regio Rotterdam

De Rotterdamse regio groeit en wordt drukker, terwijl er maar enkele oeververbindingen zijn waarmee je de Nieuwe Maas en de Hollandsche IJssel kunt oversteken. Steeds vaker hebben mensen te maken met files en overvolle OV-lijnen. De gemeente Rotterdam, de provincie Zuid-Holland, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zijn daarom de MIRT-verkenning Oeververbindingen regio Rotterdam gestart om de bereikbaarheid in de regio te verbeteren. Voor meer informatie over het project zie www.oeververbindingen.nl.

Dit project verkent welke maatregelen het meest kunnen bijdragen aan het verbeteren van de bereikbaarheid van de stad en omstreken. In dit onderzoek willen we graag jouw mening over de mogelijke maatregelen ophalen. Door deel te nemen aan dit onderzoek geef je ons waardevolle informatie die we mee kunnen nemen in onze verkenning.

Je start hier de vragenlijst. 

Het invullen kost je ongeveer 10-15 minuten. Je kunt de vragenlijst invullen tot en met donderdag 28 oktober.

Onafhankelijk en vertrouwelijk

I&O Research voert dit onderzoek in opdracht van de projectorganisatie MIRT-verkenning Oeververbindingen regio Rotterdam uit. I&O Research gaat daarbij zorgvuldig om met jouw privacy. Deelname aan deze enquête is vertrouwelijk. Wij verstrekken geen informatie aan derden. Wij staan voor een uiterst zorgvuldige behandeling van individuele gegevens en garanderen dat we in een rapportage geen tot individuele personen of huishoudens herleidbare informatie opnemen.

Meer informatie?

Als je vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn, kan je mailen naar helpdesk@iopanel.nl.

Wij hopen op jouw deelname, alvast onze hartelijke dank!