Uitnodiging webinar: Beter ventileren voor een gezond binnenklimaat

Regionaal Energieloket (REL) en de gemeente nodigen u van harte uit om gratis deel te nemen aan het aankomende webinar over ventilatie. Het webinar is op maandagavond 25 maart van 19:30 uur tot 20:30 uur. Tijdens dit informatieve online evenement delen we niet alleen praktische tips om uw woning energiezuiniger te maken, maar richten we ons ook op het cruciale belang van een goed geventileerde leefomgeving.

Ventilatie speelt een essentiële rol in het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw huis. Het voert vochtige lucht af, wat de vorming van schimmel en vocht in huis vermindert. Daarnaast heeft het een directe invloed op uw gezondheid. Ontdek tijdens ons webinar hoe effectieve ventilatie niet alleen bijdraagt aan energiezuinigheid, maar ook aan een gezonder en comfortabeler leefklimaat. Mis het niet en schrijf u vandaag nog in!

Wat kunt u verwachten?

Experts van het Regionaal Energieloket gaan tijdens dit webinar in op verschillende aspecten van ventilatie en hoe dit verband houdt met duurzaamheid, energiebesparing en een gezond binnenklimaat.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Voordelen van ventileren: relatie tot isolatie, naad- en kierdichting, binnenklimaat energierekening en duurzaam verwarmen.
  • Ventilatiesystemen in de praktijk: beter ventileren met uw huidige systeem, ventileren en spuien, luchtkwaliteit meten.
  • Op weg naar een nieuw ventilatiesysteem: bespreking van verschillende systemen, inclusief voor- en nadelen, gebruik en onderhoud.

Praktische informatie:

Als u zich heeft aangemeld ontvangt u voor maandag 25 maart een link naar het webinar.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons webinar en samen te werken aan een duurzame en gezonde leefomgeving.