Nissewaard

Verlaag uw energierekening door een Energyparty!

Wilt u samen met buurtgenoten aan de slag met energiebesparing?

Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Door dit samen met buurtgenoten op te pakken, kunt u makkelijker uw energieverbruik verminderen en uw energierekening verlagen.
Een online EnergyParty is een gezellige en succesvolle manier om samen met buurtgenoten en/of vrienden in Nissewaard energie te besparen. Heel gemakkelijk vanuit huis en toch samen met uw buurt- of plaatsgenoten. Bijna alle deelnemers vinden de weg naar een lagere energierekening via kleine en grote maatregelen. Denk aan deurdrangers of tochtstrips tot aan zonnepanelen of isolatie.
De EnergyParty’s worden georganiseerd door Stichting Buurkracht (www.buurkracht.nl) en Energyparty (www.energyparty.nl) en bieden wij u als gemeente aan. Meedoen is gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Iedere deelnemer ontvangt een duurzame attentie.

Heeft u interesse en wilt u samen met buurtgenoten aan de slag met energiebesparing? Meld u dan aan via www.buurkracht.nl/energyparty. Op deze website vindt u ook meer informatie over de EnergyParty’s.

Vindt u het leuk om een online EnergyParty te organiseren?
Meer weten over dit project?
  • Sheila Savkoor

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten