Nissewaard

Duurzaam Bouwloket

Gratis en onafhankelijk advies

Heeft u al nagedacht over het verduurzamen van uw woning? Financieel is dit erg interessant. Een investering in een duurzamer huis geeft een hoger rendement dan de rente op uw spaarrekening. Uw energielasten gaan namelijk omlaag en een verduurzaamde woning is meer waardevast. Uw huis is bovendien voorbereid op de toekomst. Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas af zijn en duurzaam verwarmd worden. Als u gaat verbouwen, is het verstandig om uw woning hierop voor te bereiden.

Maar hoe doet u dat en waar begint u? Het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Onafhankelijk adviseurs vertellen u hoe u uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij kunt (laten) verbouwen.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw huis vóór u kan verduurzamen? Ook dan bent u bij Duurzaam Bouwloket aan het juiste adres: dit gemeentelijke energie-adviesloket helpt u een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Wilt u uw woning verduurzamen en weten of u daar subsidie voor kunt krijgen? Bekijkt u dan welke mogelijkheden er landelijk, provinciaal en in uw gemeente zijn. Let op: in de meeste gevallen moet u de subsidie aanvragen voordat u de maatregelen uitvoert.

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw huis? Bel dan Duurzaam Bouwloket:
(072) 743 39 56
info@duurzaambouwloket.nl
www.duurzaambouwloket.nl/nissewaard