Capelle aan den IJssel

Vervangen duiker Capelseweg

Toekomstbeelden

In het verleden verving de gemeente enkele duikers aan de Capelseweg. Dit loste het probleem met de wateroverlast niet helemaal op. Daarom vervangen we ook de duikers tussen de woningen 110 tot en met 112 en aansluitend de duikers en de riolering tussen de woningen 186 tot en met 224.

Planning werkzaamheden
De aannemer verwacht begin mei te starten met de werkzaamheden aan de voorzijde bij de woningen Capelseweg 110 tot en met Capelseweg 122. De werkzaamheden duren ongeveer acht weken. Daarop aansluitend werken we aan de duiker en de riolering bij de woningen aan de Capelseweg 186 tot Capelseweg 224.

Vervangen duiker
De aannemer vervangt de bestaande duiker door een duiker met grotere diameter. De duiker ligt iets hoger. Helaas moeten we in sommige gevallen ook op particulier terrein werken. In dit geval neemt de aannemer contact met u op voor we starten met de werkzaamheden.

In dit gesprek leggen we de afspraken vast over het openbreken en het opnieuw inrichting van uw voortuin. We zorgen dat de inrichting van uw tuin, op basis van de huidige situatie, weer netjes is.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden kunt u niet met uw auto bij uw huis komen. Parkeer uw auto ergens anders in de wijk. Via de loopschotten die we neerleggen kunt u uw woning bereiken.

Vragen of opmerkingen
Meer informatie over het project vindt u ook op www.capellebouwtaandestad.nl/capelseweg-bermweg.

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten