Capelle aan den IJssel

Uitgifte kavels Tennispark

Royaal wonen aan de s'-Gravenweg

Op het voormalige Tennispark aan de ‘s Gravenweg geeft de gemeente vier kavels uit voor zelfbouw. Het gaat om ruime kavels van circa 2.500 m2, ieder bestemd voor de bouw van één woning. De bouw hiervan komt door middel van particulier opdrachtgeverschap tot stand, waardoor er een grote(re) variëteit/individualiteit van de te realiseren woningen ontstaat die recht doet aan het unieke en historische karakter van de ’s-Gravenweg. Deze locatie valt binnen het plangebied van de Gebiedsvisie Landelijk Capelle.

Doe mee
De direct omwonenden worden actief geïnformeerd over de bouwplannen en de werkzaamheden binnen het projectgebied. Ook is zelfbouw bij uitstek de manier om bewoners bij de herontwikkeling van dit gebied te betrekken.

Voortgang
Nadat de verkoop van niet-bouwrijpe kavels via collectief opdrachtgeverschap (CPO) niet van de grond kwam, is in 2015 besloten de gronden als bouwrijpe kavels via particulier opdrachtgeverschap (PO) uit te geven. In totaal zijn er 4 kavels, waarvan er 3 verkocht zijn en 1 kavel onder voorbehoud verkocht is. De woningen worden naar verwachting opgeleverd in 2018.

Planning

Verkoop resterende kavels
Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten