Capelle aan den IJssel

Fascinatio Kavel 4K3 - Program

Fascinatio

De wijk Fascinatio is de jongste wijk van Capelle aan den IJssel en bestaat sinds 2001. Naam en de inrichting van de wijk zijn ontleend aan het boek Fascinatio, de wonderwind van Tom Manders jr. De wijk bestaat uit een woonwijk met daaromheen een ring van bedrijven en kantoren. Deze ring is door het uitbreken van de kredietcrisis nog niet af. De stagnerende kantorenmarkt en de toenemende vraag naar woonruimte maakt dat ook in deze buitenste ring woningbouw initiatieven mogelijk zijn.

Progam

Hyundai Van Dalen heeft dit kavel aan Progam verkocht nadat het plan voor een garagebedrijf niet realiseerbaar bleek. Een vergunningsaanvraag voor een bedrijfspand door is ontvangen op 7 december 2020. Aanleiding om een informatiebijeenkomst te organiseren.

Informatieavond 3 februari 2021

Op woensdagavond 3 februari van 19.30 - 21.00 uur vindt er een digitale informatiebijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal Progam en BIAS Architecten de bouwplannen toelichten. Vanuit de gemeente lichten we toe hoe het proces verder zal gaan.

Aanmelden
In verband met de huidige coronamaatregelen organiseren wij deze bijeenkomst digitaal. Wilt u deelnemen aan deze digitale bijeenkomst? Meld u dan vóór 1 februari 2021 aan door een e-mail te sturen naar doemee@capelleaandenijssel.nl. Vermeld daarbij in het onderwerp de tekst “Informatiebijeenkomst 4K3”. U ontvangt dan een aantal dagen van tevoren een e-mail met daarin de instructies om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst. De uitnodiging kunt u onderaan deze webpagina downloaden.

Presentaties 
De presentaties van zowel Progam als de gemeente kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Nota van Beantwoording
De Nota van beantwoording die is gemaakt naar aanleiding van de informatieavond kunt u downloaden onderdaan deze webpagina. 

Oppervlakte : 3.900 m2
Huidige bestemming : bedrijf
Status Kavel : verkocht

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten