Capelle aan den IJssel

Bedrijven investeringszone Capelle-West

Ondernemers investeren samen in de buitenruimte

Op het bedrijventerrein Capelle-West (binnendijk) hebben de ondernemers een Bedrijven Investeringszone (BIZ) opgericht. Een BIZ is een wettelijk instrument waarmee de ondernemers gezamenlijk investeren in de buitenruimte. Alle investeringen worden evenredig verdeeld over alle ondernemers.

In 2017 is er op initiatief van de ondernemers in Capelle-West (binnendijks) een Bedrijven Investeringszone ingesteld. Het stichtingsbestuur heeft ter uitvoering van de zogenaamde BIZ-activiteiten in het BIZ-plan de volgende kernwoorden (thema’s) beschreven:

  • Schoon
  • Veilig
  • Attractiviteit
  • Innoverend
  • Bereikbaarheid

Voortgang
Door het zichtbaar worden van de eerste resultaten van de BIZ zal de betrokkenheid van de ondernemers bij Capelle-West nog meer versterkt worden. Door synergie staan de ondernemers van BIZ Capelle-West sterk. Door het bestuur en de in te stellen commissies wordt er alles aan gedaan door het bestuur en de commissies om de randvoorwaarden voor de ondernemers en het ondernemen in Capelle-West te verbeteren. De eerste projecten worden in nauw overleg tussen gemeente en het BIZ bestuur opgepakt.

Planning

Uitvoeren BIZ-plan Capelle West
Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten