Capelle aan den IJssel

Aert van Nesstraat 1

26 woningen in Capelle-West

BSA Vastgoed en Beheer BV ziet een mooie kans om het kantoorpand aan de Aert van Nesstraat 1 te transformeren naar woningen en is hierover al geruime tijd met de gemeente Capelle aan den IJssel in gesprek. Het pand is op circa 200 meter van de Hollandsche IJssel gelegen. De sportschool op de eerste verdieping blijft behouden. Op de tweede en derde verdieping van het pand zullen 20 appartementen worden gerealiseerd. In de nieuwe dakopbouw, op de vierde verdieping, komen nog eens 6 appartementen. Op het dak van de vierde verdieping zal een buitenruimte gecreëerd worden. Tevens worden hier zonnepanelen geplaatst. De begane grond zal gaan functioneren als parkeergarage.

Onder downloads vindt u een concept huurprijzenoverzicht. Het overzicht is indicatief en hieraan kunnen momenteel geen rechten worden ontleend. Initiatiefnemer houdt het recht om hier - indien nodig en in goed overleg met de gemeente - wijzigingen in aan te brengen.

De initiatiefnemer bereidt de aanvraag om omgevingsvergunning voor. De voorbereiding bestaat uit het opstellen van een ruimtelijke onderbouwing, het laten uitvoeren van onderzoeken, een toets door de welstandscommissie en de ondertekening van overeenkomsten.

Op dinsdag 15 december 2020 in de avond heeft BSA Vastgoed en Beheer BV een digitale informatiebijeenkomst voor omwonenden, omliggende bedrijven en andere geïnteresseerden georganiseerd. De architect heeft het plan nader toegelicht. Ook de gemeente was bij de bijeenkomst aanwezig. De presentatie die tijdens de bijeenkomst gegeven is, vindt u hieronder. Tevens vindt u onderaan deze pagina een verslag van de participatie.

Op donderdag 22 april 2021 heeft BSA Vastgoed en Beheer BV nog een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de toekomstige bewoners van het naastgelegen pand De Commandeur. Het verslag vindt u onder de te downloaden bestanden onderaan deze pagina.

Heeft u een transformatieverzoek? Wij gaan graag met u in gesprek.

Downloads

Meer weten over dit project?

Nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten